Värdet av Good enough 

Efter en intensiv helg med liten och hennes två närmsta kusiner, har jag hamnat i en energisvacka. Helt naturligt. Men ändå blir man lite deppig, känner sig lite nere. Samtidigt var helgen så värd det.

Vi firade tjejernas födelsedagar i förskott, två aktiva dagar och hotellövernattning, här i vår egen stad. Riktigt uppskattat av oss alla.

Många avsked är inplanerade den närmsta tiden. Alla långt ifrån så extravaganta, som helgens. I de flesta fall handlar det om ett enkelt hejdå. Men när det handlar om Litens avsked, gör vi lite större sak av det hela. Skapar fina minnen.

Nu närmast kommer hon att ha ett förtidigt 10-årskalas, med Hawaiitema. Hon planerar allt själv. Skriver listor och bokar. Hon har ärvt sin mammas festplaneringsgener. På gott och ont. Försöker pedagogiskt lära henne värdet av uttrycket good enough, allt behöver inte vara perfekt. Lagom duger. Viktig kunskap. Önskar att jag själv hade fått med mig den kunskapen, redan som liten.

Nu ska jag klistra på mig ett leende, och ta en riktigt lång och skön promenad runt den magiska lilla sjön – Sidsjön. Fylla kroppen med energi och tanka D-vitaminer. Återhämtning när den är som bäst.

Kram ❤️


På hotellet i helgen möttes tjejerna av varsin goodiebag, smörgåsar, fruktfat, tårta & kall skumpa (Pommac), så uppskattat av dem alla tre ❤️

6 reaktioner till “Värdet av Good enough ”

 1. Så många blandade känslor ni måste ha allihop. Men jag hoppas att glädjen över det nya är mycket större än den sorg som avsked och saknad medför. Ni kommer ju tillbaka och träffar alla igen 🙂 Vilka fina minnen ni ger er lilla tjej. Det gör säkert mycket för att allt ska kännas lättare.
  Kram.

  Gillad av 1 person

  1. Helt klart är det blandade känslor, men övervägande positiva! Liten har varit lite orolig för skolbytet (helt naturligt), men under vår resa ner v10 hälsade vi på i skolan och nu senast deltog hen heldag. Sedan dess har de känslorna helt försvunnit. Nu har hon träffat sina nya klasskompisar och redan lärt känna några av dem❤️

   Fina minnen är det bästa vi kan ge våra barn❤️

   Kram❤️

   Gillad av 1 person

 2. Vilket toppenkalas för tjejerna 🙂
  Förstår att det är många tankar nu när det blir avsked….men det tar inte så lång tid att flyga hem när saknaden blir för stor 🙂
  Ha en fin dag
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s