En ny oskriven framtid

Redan fredag. Igen. Tiden bara springer på. Miljoner saker på to-do-listan, samtidigt som jag har fått prioritera vila denna veckan. Mitt i allt drar köparen av vårt hus, sig ur affären. Ruta ett igen. Ny fotografering utvändigt av huset på måndag. Innan dess ska balkongerna och terassen oljas in. Rabatter och buskar rensas. Utemöblerna ska plockas fram. Blommor planteras. Sopor köras bort. Suck. 

Om 2 veckor drar visningskarussellen åter igång. Bästa K är inbokad för storstädning. Fönsterfirman för putsning av våra 22 fönster. Och sedan en ny budgivning. Dubbelsuck. Vi körde det här racet senast i februari.
Nåja, jag ler. Inget blir bättre av att deppa ihop. Försöker tänka på att det alltid finns de, som har det värre. Mycket värre. Låter inte det här bakslaget bli en stressfaktor.

Underbart väder idag. Tog en lång och härlig promenad. Så skönt. Jag och barnen njöt nyss av en härlig take-away dinner. Någon är iväg på en vårfest, med hans kollegor. Stor åker strax iväg och arbetar. Liten leker med grannbarnen. Och själv njuter jag av lugnet, samt av ett nystädat hem. Bästa fredagsfeelingen.

Tänk om inte allt för lång tid, har vi lämnat allt detta bakom oss. Ska bli så skönt. En ny oskriven framtid väntar, i värmen. Tacksam över livets alla med och motgångar. Trevlig helg.

Kram ❤️


En bild tagen under dagens promenad, runt Sidsjön.

2 reaktioner till “En ny oskriven framtid”

 1. Förstår att det absolut inte kommer lägligt att köparen drar sig ur affären 😦 Så tråkigt! Men det kommer att ordna sig till det bästa för er 🙂
  Stor kram och trevlig helg!

  Gilla

 2. Skönt att du kan ta det relativt lugnt när en sådan sak händer. Jag har varit i en liknande situation. I början av 90-talet var vårt hus i Strängnäs sålt (trodde vi) och vi skulle flytta till en sjötomt i Häggdånger (kanske du känner igen, utanför Timrå). Våra köpare hoppade av och vi var tvungna att avstå från vårt nya hus. Jag sörjer inte det för vi kom till något mycket bättre senare men jag förstår väldigt väl den hopplöshet ni måste ha känt.
  Hoppas att det löser sig snart.
  Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s